Skip to main content

DOORMANTM STANDARD„F”FURNIRANA

Vrata DoormanStandard F su proizvedena od MDF-a, završni sloj je bajcovan i lakiran hrastov furnir debljine do 1 mm. U ponudi je natur, beljeni i wenge bajcovan hrast.
Osnovna konstrukcija krila je istao kao i kod farbanih vrata - od kantovane čamove letve, ukupne debljine 41 mm, sa ispunom od posebne vrste kartonskog saća. Vrata mogu imati ispunu od ekstrudirane iverice.
Krilo je ojačano na mestima gde se nalazi brava i šarke. Završni sloj krila je medijapan debljine 4 mm, bajcovan i lakiran.
Na štoku se nalazi i guma za zaptivanje. Štok se od MDF-a 40mm debljine, veoma čvrst, farban i sa unutrašnje strane da spreči povlačenje vlage, profilisan da primi plivajući pervajz 70mm.
Plivajući (štelujući) pervajz, veoma lak za montažu, samo se ubaci u odgovarajuće proreze, omogućava poravnavanje nejednakih debljina zidova.
Pervajz može biti ravan ili gerovan, sa ravnim ivicama, vertikale su 19mm a horizontala 16mm MDF.
Dimenzije standardnih vrata i debljine zidova

69 x 202 cm za zid 10 - 17 cm
78 x 202 cm za zid 10 - 17 cm
88 x 202 cm za zid 10 - 17 cm
Na pretposlednjoj strani se nalazi tabela sa stolarskim i odgovarajućim zidarskim merama. Ukoliko niste sigurni koja vrata treba da naručite, obavezno konsultujte tabelu ili pitajte prodavca, pošaljite nam e-mail ili nas pozovite telefonom.

Presek vrata doorman Sklop pervajza i štokova Presek vrata doorman

Okov

AGB brava sa ključem i prihvatnikom - 1 komad
Prolazna šarka - 2 komada
Diht guma na štoku na spoju sa krilom - dve
vertikalne i jedna horizontalna 

Detalji

Stavke koje su važne za poručivanje

Porucivanje doorman

Sve nestandardne dimenzije, okovi, debljine krila i zidova, materijali, zvučni i termički zahtevi,vrsta otvaranja, dihtovanja, količine itd... moraju biti predmet konsultacija ili na prodajnom mestu ili kod nas. Za sva pitanja Vam stojimo na usluzi 

Dimenzije standardnih vrata i debljine zidova

Tablica doorman

Vrata sirina doorman

Pitajte nas u vezi proizvoda