Skip to main content
 • STOLARIUM Invest d.o.o.
  Vrata po vašoj meri
  Projektovanje i izrada kompletnih enterijera,
  građevinske stolarije i nameštaja
 • Spremni na velike
  izazove!
  Sa 50 zaposlenih za potrebe velikih projekata
  vaše ideje pretvaramo u stvarnost.
 • Očekujemo Vas
  Naša vrata su
  uvek otvorena!
  Kako bismo se posavetovali u vezi dilema koje imate
  ili kako bismo razmenili i razradili Vaše ideje.
DOORMAN je registrovana trgovačka marka u vlasništvu STOLARIUM INVEST d.o.o.

DOORMANTM STANDARD

Vrata Doorman Standard su proizvedena od MDF-a, završni sloj je PU ili UV. Pervajz može biti ravan ili gerovan. Isporučuju se u standardnim dimenzijama, širina i visina, kao i za standardne debljine zidova.

DOORMANTM STANDARD-F

Vrata Doorman Standard-F su proizvedena od MDF-a, završni sloj je hrastov furnir natur lakiran ili bajcovan i lakiran. Isporučuju se u standardnim dimenzijama i za standardne debljine zidova.

DOORMANTM CUSTOM

Dimenzije vrata mogu biti nestandardne, kao i dimenzije štokova (vrata sa aluminjumskim skrivenim štokom - Filamuro), debljine krila odnosno zidova. Mogu biti proizvedena od MDF-a ili masiva, bojena

DOORMANTM PREMIUM

Dimenzije vrata mogu biti nestandardne, kao i dimenzije štokova (vrata sa aluminjumskim skrivenim štokom - Filamuro), debljine krila odnosno zidova. Mogu biti proizvedena od MDF-a ili masiva, bojena

Od ideje do realizacije...

Naš proizvodni ciklus

U okviru proizvodnog pogona u Smederevu, ali i u Beogradu, nalazi se projektni biro, u kojem se bavimo projektovanjem ali i razradom projekata, odosno detalja u vezi sa proizvodnjom.
 • INSPIRACIJA
  Inspiraciju nalazimo u prirodi materijala, trendovima i dostignućima kako u dizajnu tako i u tehnologiji, zahtevima kupca, ali i u poštovanju tradicionalnih principa u proizvodnji vrata. Kvalitet je takođe ono što je jedan od glavnih pokretača onoga što nudimo kupcu i tržištu. Istražujemo svakodnevno i radimo na sebi kako bismo u svakom trenutku mogli da donesemo najbolju odluku.
 • DIZAJN
  On nastaje u našem projektnom birou, u kojem rade inženjeri šumarske, arhitektonske, drvoprerađivačke i dizajnerske struke. Naši projektanti su u stanju da u odnosu na projektni zadatak ponude dizajnersko, odnosno tehničko – tehnološko rešenje, koje će se dizajnom uklopiti u zahtev projektnog elaborata, ali takođe uz poštovanje ekonomskih parametara. Moguće je upotrebiti i donet dizajn koji ćemo mi razraditi i primeniti. Stalna edukacija i obilazak najznačajnih svetskih izložbi iz oblasti građevinske stolarije nam pomaže da budemo stalno u toku sa savremenim trendovima i zahtevima tržišta.
 • PROIZVODNJA
  Naš proizvodni ciklus je zatvoren. Oslanjamo se na sopstvene snage i na taj način držimo ceo proces pod nadzorom. Od trenutka kad materijal i okov stigne u fabriku, proces proizvodnje je kontrolisan, što obezbeđuje stalnu kontrolu kvaliteta i rokova, kao i optimallno upravljanje svim resursima. Od formatiranja ploča i letve za konstrukciju krila, MDF-a za štokove i pervajze, furniranja, farbanja ili lakiranja, presovanja – lepljenja krila, razbušivanja za okov na CNC mašinama, do završne obrade i kontrole kvaliteta i pakovanja – sve su to faze koje su u našem proizvodnom ciklusu. Ciklusi su manje ili više automatiozovani jer koristimo najsavremenije mašine, ali isto tako u zavisnosti od zahteva kupca koristimo i ručni ili umetnički rad.
 • ISPORUKA
  Na zahtev kupca isporuka ide u transportnoj ambalaži i u stepenu obrade i montaže koji kupac zahteva. Moguće je sklopiti vrata u kompletu i okačiti krila, skratiti štokove i pervajze na tačne mere, tako da samo ostane suva ugradnja na terenu. Takođe, moguće je poslati vrata u kitu. Samu isporuku vršimo kurirskim službama, ili kupci preuzimaju na mestima prodaje.
22560
Isporučenih vrata
964
Uposlenih kapaciteta
50
Zaposlenih
355
Zadovoljnih kupaca

Iskustva zadovoljnih kupaca

Naši kupci najbolje opisuju naš rad i kvalitet naših proizvoda...
Imamo već dugogodišnju uspešnu saradnju. Doorman vrata su naš prvoi izbor. Kupci naših stanova dobijaju dodatno na vrednosti!

Radovan Janković

Direktor
Želeo bih da istaknem veliku profesionalnost kolega, posebno kod rešavanja problema prilagođavanja zahtevima našeg projekta. Kvalitet i podrška za svaku preporuku!

Vojislav Đokić

Građ. Inženjer
Moji posebni zahtevi do sada nisu imali podršku kod dobavljača unutrašnjih vrata. Želeo bih da pohvalim kvalitet i poštovanje dogovorenog!

Milutin Mitrović

Arhitekta
Odličan kvalitet i brzina isporuke. Uz pomoć projektnog biroa smo rešavali probleme u hodu! Vema je značajna fleksibilnost u proizvodnji koaj nama daje odrešene ruke.

Angel Certu

Menadžer