Skip to main content

DOORMANTMStandard

DOORMANTMStandardF

DOORMANTMCUSTOM

DOORMANTMPREMIUM

Vrata DoormanTM Standard su proizvedena od MDF-a, završni sloj je PU ili UV.Isporučuju se u standardnim dimenzijama, širina i visina, kao i za standardne debljine zidova.

Vrata DoormanTM Standard-F su proizvedena od MDF-a, završni sloj je hrastov furnir natur lakiran ili bajcovan i lakiran.Isporučuju se u standardnim dimenzijama, širina i visina, kao i za standardne debljine zidova.

Najbolja kupovina

Za cenu koju plaćate vrata marke DOORMAN, dobijate najbolji mogući kvalitet. Materijali koje ugrađujemo po kvalitetu, trajnosti, izgledu i funkcionalnosti su najbolji. Način na koji mi organizujemo proizvodnju, omogućava nam da zadržimo odličan kvalitet vrata od MDF-a, a da smo u isto vreme, vrlo konkurentni

Veoma laka ugradnja

Vrata DOORMAN se ugrađuju sistemom suve ugradnje. U setu se nalaze svi potrebni elementi i uputstvo za kompletnu montažu. PotrebnaVam je samo niskoekspadirajuća pur pena i osnovni stolarski alat. Prosečna montaža po jednim vratima traje do 45 minuta. Sistem «plivajućih» pervajza omogućava laganu montažu-postavljanje pervajza, koji će omogućiti ispravljanje zazora i krivina zida.

Saveti za izbor modela i ugradnju

Ukoliko Vam je potreban savet za ugradnju, ili imate dilemu u vezi izbora modela pošaljite nam e-mail: saveti@doorman.rs. Tu smo da Vam olakšamo izbor, porudžbinu i ugradnju.

Kvalitetan okov

U osnovnoj verziji okova, uključena AGB brava sa ključem, prihvatnik, 2 «prolazne» šarke. Na štok vrata je takođe postavljena diht guma.

Velika prodajna mreža

Vrata DOORMAN, možete naći u svim većim gradovima u Srbiji - u preko 100 prodajnih mesta, širom Srbije i regiona. Ukoliko ipak u Vašem mestu nema prodavnice tm sa DOORMANvratima, na našem veb sajtu www.doorman.rs, možete proveriti gde se nalazi najbliža prodavnica. Takođe, postoji mogućnost porudžbine i preko veb stranice.

Vrhunska izrada

Vrata DOORMAN, izrađuju se u proizvodnom pogonu fabrike STOLARIUM u Smederevu. Materijali koje koristimo su najkvalitetniji na tržištu, radimo na najsavremenijim cnc i drugim automatizovanim proizvodnim mašinama i sistemima. Takav način rada nam omogućava rad na najvećim serijama uz obaveznu kontrolu kvaliteta.

DOORMANTMCUSTOM

DOORMANTMPREMIUM

U okviru proizvodnog pogona u Smederevu, ali i u Beogradu, nalazi se projektni biro, u kojem se bavimo projektovanjem ali i razradom projekata, odosno detalja u vezi sa proizvodnjom. Možete nam se u svako doba obratiti, kako bismo se posavetovali u vezi dilema koje imate ili kako bismo razmenili ideje.
Vrata DoormanTMCustom i DoormanTMPremium mogu biti proizvedena od MDF-a ili masiva, bojena, ili sa završnim slojem od hrastovog furnira - bajcovanog i lakiranog, protivpožarno izolovana...

Dimenzije vrata mogu biti nestandardne, kao i dimenzije štokova (vrata sa aluminjumskim skrivenim štokom - Filamuro), debljine krila odnosno zidova. Rade se dvorkrilna ili višekrilna, klasična zaokretna ili klizna vrata...

Ispuna krila može biti od lamel letvica, ekstrudirane iverice, posebnih vrsta MDF-a, industrijskog stiropora, specijalne vrste obloga od MDF-a ili masiva. .. Moguće je izabrati posebnu vrstu okova: ukopavajuće ili skrivene šarke, posebne kvake ili kugle, način zatvaranja ili zaključavanja, specijalne vrste dihtunga i padajućih pragova za povećanu zvučnu izolaciju (čak do 42 dB) i protivpožarnu izolaciju (30-60 min)